Emmage, oftewel Esmee Mourik, is de freelance Operations Manager die ontzorgt.

Mijn kracht ligt in het verbinden van de verschillende disciplines binnen de interne bedrijfsvoering, ook wel operations genoemd. Dit omvat met name de financiën, personeelszaken en juridische zaken. Vaak hebben deze zaken invloed op elkaar en daarom kijk ik altijd actief naar de verschillende belangen binnen een bedrijf.

Van het inrichten en verbeteren van interne processen krijg ik energie. Vaak moet er nog veel gebeuren dus ik denk dan ook in mogelijkheden. Ik houd altijd het overzicht en breng structuur aan als dat er (nog) niet is. Tegelijkertijd heb ik een analytische blik, waardoor ik vraagstukken tot de bodem doorgrond. Accuratesse heb ik hoog in het vaandel staan en daardoor zal ik mijn werk goed onderbouwd zijn. Mijn takenpakket is breed maar dat maakt het juist voor mij zo interessant. Ik heb een hands-on aanpak en schakel gemakkelijk tussen taken, terwijl ik de prioriteiten waarborg en zelf rustig blijf.

Inmiddels heb ik zo’n 12  jaar ervaring binnen operations en lever ik sinds eind 2017 als freelancer graag een waardevolle bijdrage aan de groei van een bedrijf. Ik focus daarbij op kleine onderneming, waar veel interne processen en systemen nog (verder) moeten worden opgezet en ingericht.

Terwijl jij je als ondernemer bezighoudt met het verder uitbouwen van jouw product of dienst en klantenkring, waarborg ik de interne zaken. Daar kun je van op aan! Wil je meer weten, neem gerust contact met mij op.